Mai Mercado - et geni?

Hvorfor hyler i op om de sociale platforme?

journalistDet er særdeles underholdende at bemærke, hvorledes de ‘gammeldags’ medier, deres chefer, journalister og diverse kulturpersonligheder hyler op over internettet, Facebook, sociale platforme og det anarki, der hersker blandt medierne(alt i mens de desperat forsøger at koble sig på den nye tid).
‘Utroværdigt, uærligt, pøbelmentalitet, laveste fællesnævner, omkostningsfrit at svine, ingen tjekker kilder’…anklagerne fyger i luften.

Når sandheden blot er, at aldrig har det været nemmere at få fat i de korrekte informationer og flere sider af en sag været end nu. Aldrig har det været nemmere at indhente oplysninger, at komme i kontakt med ‘rigtige mennesker’, og sætte sig ind i, hvad de mener.
Næh sandheden er vist blot den enkle, at monopolets helte i disse år mister deres sidste magtbastioner, og hverken er dygtige, energiske eller karismatiske nok til at bevare fortidens magt, omdømme og prestige.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mai Mercado - et geni?