Hvorfor hyler i op om de sociale platforme?

Danske folkevalgte i lav kurs

Det går ganske enkelt ikke op for danske folkevalgte, hvorfor de er i så lav kurs hos befolkningen.

Istedet for at se os(vælgerne) i øjnene, fortælle hvad de vil og hvordan, bruger de al deres vågne tid på at miskreditere hinanden. Min gode konservative ven Rasmus Jarlov(den store kvindebedrårer) lagde forleden et link op til et længere interview med Morten Østergaard. Primært for at anskueliggøre hvor forvirret Morten, hans parti og regering er.

Og ja Østergaard har fået et par svinere fra et par socialkammerater, der ser deres chance for en rundtur i ministerbilen passere(selvom man kan argumetere for at alle, der har partibogen i orden på et tidspunkt får muligheden for at prøve at være minister. Man har som bekendt i denne regeringsperiode anskueliggjort en form for jobrotation for befolkningen ud fra fra devisen at alle skal prøve at være minister én gang i livet). Men hvordan er det liiiige det går i blå blok Rasmus?

Synes du meningsmålingerne ligefrem skriger på at De Konservative savnes i den politiske ledelse? Hvordan synes I selv det går, når jeres opbakning fra vælgerne bare falder og falder, og INGEN aner hvad konservative har i godteposen andet end lavere skatter og flere danskere som politifoimagelk eller i fængsel?

Eller det stolte parti Venstre, der blot skulle holde sig i ro, for at overtage ‘nøglerne’ til statsministeriet. Og alligevel har formået at opnå så meget fnidder at et tilfældigt billede på Facebook, hvor fire medlemmer af partiet drikker et glas rødvin, skaber panik i partiet op til jul. Knivene sidder løsere end i nattelivet på en julefrokostaften. Det er fuldstændig evident, at stormen i Venstre kun lige er reddet af. Og et eventuelt dårligt valgresultat næsten gang vil få krigscenerne i ‘1864’ til at ligne DR Ultra. Hvordan synes I det går Venstre?

Og nårh jo så er der DF, som har støtte fra hver tredie vælger. På trods af at reelt ansvar som f.eks. at sidde i regering gør Thuesen-Dahl mere nervøs, end hvis han fandt negerkonge inde i skabet. Jo som vælger har vi virkelig indtryk af en rød og blå blok, der tager ansvaret, lederskabet og visionerne om Danmark virkelig, virkelig seriøst og slet, slet ikke sidder og drømmer om hvem der skal fragtes til og fra dronningen om nogle måneder med intet andet i bilen end et flot sæt tøj og skyts til at sværte ‘de andre’.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hvorfor hyler i op om de sociale platforme?