Danske folkevalgte i lav kurs

Talent i juniorstørrelse.

grimt barn

Det har redet mig som en mare, siden jeg forleden så og ikke mindst hørte en i øvrigt skøn knægt maltraktere Bruno Mars’ ‘Grenade’  i programmet ‘Voice jr’ på TV2 – en kavalkade af gråd og elendig sang!

Det er i orden, at lade børn lege, præcis som sloganet for DRs’ MGP i årevis, ‘det er bare noget vi leger’. Men det er ikke i orden, at give nogle børn falske illusioner.

Og det er slet ikke i orden, at give nogle børn med tydelige problemer illusionen om at de kan synge. Og slet slet ikke i desperation for at skulle fylde en sendeflade ud!

Dette program kan fungere i England eller USA, hvor der er så meget mere talent at tage af. Men standarden herhjemme i programmet var hårrejsende lav. Jeg græd da jeg så programmet, men det var fordi, der blev sunget pivfalsk.

Og uagtet dette gik flere skønne unger videre i ‘Voice jr’. Jeg under dem hjertens gerne oplevelsen og opturen. Men jeg håber eddermugme at TV2 og forældrene ved at der spilles højt spil med små skæbner og store følelser!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Danske folkevalgte i lav kurs