Kathrine Lilleør & Flygtninges mobiletlf.

Hallo er der nogen derude???

Okay, jeg har ikke ville fortælle denne historie før. Primært fordi jeg ofte kommer til at virke som om jeg er kritisk overfor politiet, mens det jo åbenlyst er politikerne der er spejlblanke i deres prioriteter, but here we go.

For en måneds tid siden havde jeg været ude og spille en lørdag nat.
Da jeg kom hjem til reservatet oplevede jeg noget, jeg har oplevet før. Unge(15-17 år), der pattestive havde forladt en fest i nabolaget.

Denne gang blot med denne forskel, at en fem-seks af dem boksede vildt løs på hinanden. Jeg forsøgte en forskrækkelses-taktik, hvor jeg bremsede op, løb ud af bilen og så myndigt som muligt råbte:”Hvad laver I?”.
Den taktik virkede ikke…de unge gutter, som virkede meget påvirkede, så et øjeblik ud som om de samlet ville vende deres ‘opmærksomhed’ imod mig.

Ind i bilen, hjem, ringer 114. 114 stiller om til 112, hvor jeg stille og roligt fortæller hvem jeg er, og om en hel del unge mennesker, der vælter rundt og flere af dem tæsker løs på hinanden. Hvis de måske har en patruljevogn i nærheden, skulle de måske lige kigge forbi.

Jeg bliver stillet om.

Jeg gentager min historie, stadig stille og roligt, hvis de har en vogn i nærheden, var det måske meget godt lige at trille forbi.

Jeg bliver stillet om igen.

Efter 10 minutters blid piano-vente-musik, lægger jeg på, jeg er træt og trænger til at sove…

DetDanmarkDuKender!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kathrine Lilleør & Flygtninges mobiletlf.